75. INTERVJU: Blyghet och uppväxt med Jessicas syster

Jessica har fått chansen att intervjua hennes största idol i livet; hennes lillasyster Josefine. Jossan och Jessica har växt upp tillsammans med samma föräldrar. Ändå är de väldigt olika på många sätt. Jessica har sedan barnsben varit extrovert, utåtriktad och gillat sociala sammanhang. Jossan däremot har alltid identifierats med den blyga, försiktiga och introverta tjejen. Hör hennes berättelse om hur det påverkat henne och hur hon identifierar sig idag.

Klippare: Olle Qvarnström
Musik: Douglas Gårdh

Jossans blogg Rannsaka hittar du HÄR!

Sjuk i huvudet

2 Comments

  1. Ett väldigt intressant avsnitt!
    Jag kände igen mig i väldigt mycket av vad Josefine berättade. Det var nästan som att höra om mig själv!
    I min familj är jag storasyster och är den tysta och introverta medans min minsta lillasyster är den extroverta. (o hon heter Josefine för övrigt)
    Kram till er båda!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.