85. Veckans hjärnsläpp, jättehjärna och hjärning

Det var en gång… ett hjärnsläpp, en jättehjärna och en hjärning.

Efter 84 släppta poddavsnitt vill vi nu förändra formen litegrann i syfte att ge så mycket som möjligt till dig som lyssnar. Vårt främsta mål är att podden ska hjälpa dig må bättre och lättare kunna hantera livets utmaningar. Detta gör vi genom att bjuda på kunskap, tankeställare och konkreta råd. Vi vill att du som lyssnar ska leva ett meningsfullt liv helt enkelt.

Hur gör vi då det? Jo, vi kommer varje vecka från och med nu hantera teman utifrån tre rubriker; veckans hjärnsläpp, veckans jättehjärna och veckans hjärning.

1. Veckans hjärnsläpp – en handling eller ett fenomen som vi uppmärksammat som inte varit så funktionellt, exempelvis en person som gjort något galet/dumt/konstigt. Utifrån detta ger vi våra tankar om hur man hade kunnat agera annorlunda eller vad lärdomen kan vara.
2. Veckans jättehjärna är istället motsatsen, där lyfter vi en person eller en händelse som bidragit med något gott som gynnat samhället eller enskild person. Syftet är att lyfta goda exempel och inspirera dig som lyssnar till att själv bli en jättehjärna som själv mår bra och samtidigt gör gott för andra.
3. Veckans hjärning är Jessica respektive Viktors personliga tips på hur du konkret kan må lite bättre. En handling eller ett tankemönster som du direkt kan förankra i ditt liv om du så önskar.

Vi testkör konceptet några veckor framöver och ser vart vi hamnar.

Klippare: Daniel Svensson
Musik: Douglas Gårdh

Klippet Viktor nämner om Donald Trump hittar du HÄR.

[yop_poll id=”28″]

Sjuk i huvudet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.