Kärlek från lilla Jessica!

Alltså NI. Sedan jag och Viktor annonserade att vi tar en paus från podden fram till september har mejlen översköljts med kärlek och omtanke. Från ER. Jag är mållös, tacksam och rörd.
Det var med motvilja som jag tog beslutet att ta en paus från podden. Den har kommit att bli som ett barn för mig och ett sätt att kommunicera både med Viktor, mig själv men framförallt med er. Ni som lyssnar. Det har varit helt fantastiskt att få mejl från er med era kloka tankar, åsikter och tips. Ni betyder enormt ska ni veta. Ni har lärt mig såå mycket, och inspirerat mig ännu mer. Som jag sa i podden så behöver lilla Jessica få utrymme att växa nu och bli sedd, och det blir hon. Det är tufft många gånger att gå emot spontana impulser och beteenden men ni har hjälpt enormt genom att peppa och pusha. Så TACK för det. Bara att ni tagit er tid att skriva några eller många rader, till MIG, som ni inte ”känner”, WOW. Och ni som inte skrivit men ägnat mig en tanke, TACK ni med! Jag känner mig stark mitt i min svaghet. Jag hoppas även att jag genom mitt agerande lyckats inspirera och motivera er till att ta hand om era små barn där inuti, de är livsviktiga! Glöm inte bort dem i denna förnuft- och hjärnbarksstyrda värld.

TILL ER.. Tills vi hörs igen; lyssna gärna igenom våra gamla avsnitt och fråga dig själv:
– På vilket sätt har jag använt kunskaperna eller insikterna jag fått i detta avsnitt till att förändra mitt liv till det bättre?
– Vad konkret beteendemässigt gör jag annorlunda utifrån mina nya insikter?

KOM IHÅG. Förändring sker inte i huvudet utan när vi börjar agera annorlunda!

KRAM OCH KÄRLEK från lilla Jessica<3

Sjuk i huvudet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.