Föreläsning

Vill Du att vi kommer och föreläser på Din skola, Ditt företag, Din organisation eller i Ditt hem? Nu kan Du boka Oss.

Vår föreläsning Våga prata om det handlar om våra personliga erfarenheter av psykisk ohälsa, om podden samt om våra lärdomar av att må dåligt. Föreläsningen syftar till att beröra samt väcka tankeställare kring samhället, våra hjärnors konstruktion samt synen på det vi idag kallar ”friskt” respektive ”sjukt”. Innehåll kan anpassas utifrån målgrupp.

Välkommen att kontakta vår producent Anna!

Anna Adolfsson
anna@sjukihuvudet.se
+46 705 98 96 36

Jag är sjuk i huvudet

2 Comments

  1. Hej, jag är med i Furuhöjdskyrkan i Alunda. Vi har pratat mycket om psykisk ohälsa,om hur man bör prata om det,och hitta vägar och verktyg att hjälpa drabbade,mej själv inkluderad,jag har ADHD diagnos,finns mycket sånt i samhället idag. Min fråga är hur mycket en föreläsning kostar ? Om det skulle vara möjligt att komma till oss och ha föreläsning ? Önskar prata om det, vänligen ring mig, 0736218484, sedan behöver ja lyfta denna idén me vår pastor Lasse Leven. Tacksam för svar el.tel.samtal ! Mvh Elisabeth.

  2. Hej Elisabeth! Vad kul att höra att du uppskattar det vi gör. Jag hoppas att vår producent Anna kontaktat dig angående föreläsning. Hör gärna av dig igen i annat fall. Varma hälsningar, Jessica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.